Nybyggeri
- nyt hus eller sommerhus

Hos Tømrerfirmaet Skov A/S udfører vi alle former for nybyggeri med mange års erfaring, og dermed stor ekspertise inden for flere forskellige opgavetyper.
Vi tilbyder nyt sommerhus og nyt hus til både private og virksomheder, som ofte vælger os som fast samarbejdspartner. Vi er kendt for kvalitet og grundighed, og det bestræber vi os altid på at leve op til. Vi sørger naturligvis altid for at tilse alt en ekstra gang, inden vi afslutter en opgave.
​Hos os er et ord et ord, og vi skruer aldrig priserne op, blot fordi vi har travlt.

Lige som du ønsker det

Vi har fokus på vore kunders ønsker og behov, og derfor bygger vi altid efter kundens egne ønsker. Hvad enten det drejer sig om nybyggeri inden for alternativer til typehuse, specielt udformede villaer eller noget helt andet, står vi gerne for opgaven. Udover nybyggeri og bygning af nyt hus og nyt sommerhus, tilbyder vi også tilbyg- og ombyg af alt fra huse og sommerhuse, til industribyggeri og administrationsbygninger.
Vi kommer gerne med ideer og inspiration og kombinerer det med dine behov. Sammen med dig finder vi den rette byggeløsning, hvad enten det er tale om nyt sommerhus eller alm. nyt hus. Alle vores huse kan laves som lavenergi huse – se eksempelvis vores funkisvilla.

Kontakt os for at høre mere om nybyggeri

​Har du spørgsmål, eller ønsker du information om en eventuel opgave, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 7565 3588 eller sende en mail til post@tfskov.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan drøfte dine muligheder med nybyggeri.

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7565 3588
Email: post@tfskov.dk

bubble