Ensigdig taghældning

Ensidig Taghældning - Det moderne hus

Her er et forslag til et super moderne hus med ensidig taghældning og masser af lækre detaljer.

Alle vores huse kan laves som lavenergi huse, uanset om der er tale om hus med ensidig taghældning eller funkis villa.

Opbygning

Bryggers

Bryggers fører videre til indgangspartiet, som fører videre til 1 gæstetoilet - 2 børneværelser og køkkenalrum. Alle rum har loft til kip, og på børneværelserne er dette udnyttet til at bygge indskudt hems ind, hvor der kva´ huset udformning er vinduer til det fri.

Køkken

I køkkenet er der hvid/sorte svane elementer i køkken-serien Unik, samt spiseplads med pejs (muret i facadesten) og udgang til overdækket terrasse ligeledes med pejs/åbnet ildsted.

Køkken alrummet er huset hjerte som fordeler til stue - 1.sal - indgangsparti samt den overdækkede terrasse. 1.salen har et svævende look og er forældrenes domaine.

1.sal

1. sal består af stor repo med mulighed for kontor plads og med view til køkken, fra repo er der indgang til stort soveværelse med eget badeværelse og med udgang til egen overdækket altan hvor man kan nyde de lange sommeraftener.

Badeværelse

På badeværelset er der indbygnings bruseniche - spabad og svane elementer.

Stue

Fra den dejlige store stue er der udgang til 3 terrasser, heraf er den ene terrasse en dejlig stor lukket solgård med muret læ-mur. Så der er altid mulighed for en terrasse med sol.

Opbygningen af huset

Huset bliver opført i de bedste materialer. Mursten som er en kombination mellem lyse/grå og sort/grå som giver et super look. Tagrender samt de smarte murindækninger (ved de overdækkede terrasser) er udføret i zink.

Ensidig taghældning - tagdækning

På den ensidige taghældning, fremstår tagdækningen som listedækken med tagpap. Vinduer og døre i træ/alu osv.....

Huset består af en dobbeltgarage med tilhørende redskabsskur. Fra garagen er der indgang til stort bryggers med vaskefaciliteter.

Kontakt Tømrerfirmaet Skov A/S Horsens for mere info om huse med ensidig taghældning.

Se video fremvisning på huset her...

Denne tegning tilhører Tømrerfirmaet Skov A/S. Den må ikke kopieres eller anvendes uden tilladelse fra Tømrerfirmaet Skov A/S. Misbruges dette vil man blive retsforfulgt samt blive fakturet 10% af entreprise summen​