Fritidshuse Horsens
Vi udfører solidt håndværk i Jylland

Tømrerfirmaet Skov A/S i Horsens udfører fritidshuse i høj kvalitet og efter dine ønsker.

Vi har mere end 35 års erfaring. Gennem tiden har vi gjort mange kunder tilfredse med vort arbejde, fordi vi ikke bare vægter det solide og grundige håndværk, men også går op i det æstetiske udtryk.

Vi udfører både komplet nybyggeri, tilbyg og ombyg af fritidshuse. Vi udfører også gerne renovering af ældre fritidshuse.

Flere løsninger - fritidshus efter dine ønsker

​Vi har egen specialist i fritidshuse, som er uddannet til at udføre myndighedsbehandlinger og tegninger. Hvert hus bliver tegnet i tæt samarbejde med dig som kunde efter dine ønsker og behov.

Vi har altid flere løsningsforslag til, hvordan vi kan udføre dit fritidshus, så det både bliver funktionelt, pænt og arkitektonisk korrekt.

Byggetilladelse ved opføring af fritidshuse

​Vi står for alt fra første tegning til byggetilladelse, og vi afslutter først opgaven, når vi er sikre på, du er tilfreds.

Hos Tømrerfirmaet Skov A/S i Horsens er vi villige til at strække os langt for, at resultatet bliver, som du ønsker det.

Med mere end 100 referencer tilbyder vi kvalitet til den rigtige pris.​ Ring til os på telefon 7565 3588, udfyld vores kontaktformular i højre side eller send os en e-mail på post@tfskov.dk. Så kan vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov til fritidshuse. 

Besøg Skov's Fritidshuse

bubble